Om oss

​​Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredd att möta de behov som finns.

Som ett resultat av detta är en stor del av våra kunder återkommande nöjda kunder eller nya kunder vi fått genom hänvisningar från befintliga.

Mark- och trädgårdsentreprenör

Vi erbjuder full entreprenad, från ritning till komplett färdig trädgård att njuta i. Stor eller liten trädgård - villa ,förening eller företag.

Bara det bästa är gott nog, ett ordspråk som vi anammat. Det tar form i vår service, kvalité, noggrannhet och respekt för en livslång glädje av vårt arbete i er trädgård. Se tjänster inom mark & trädgård här.​

Vi arbetar med en pool av underentreprenörer som vi noggrant valt ut. De har mångårig erfarenhet inom sina respektive områden. ​​​Deras filosofi går i vår anda, att tänka efter före, på så vis vet vi att vi skapar mervärde för er som kunder.

​Allt för våra kunder

Vi eftersträvar att vara så effektiva som möjligt tidsmässigt, men inte rucka på kvalité och noggrannhet.

Bland våra kunder återfinns b.la Midroc, HSB, NCC och Malmö kommun.

​Vi välkomnar möjligheten att få ert förtroende och ge er den bästa servicen vi har att erbjuda.

Adress ›

Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning AB
Almviksvägen 29
218 45 Vintrie

​​Kontakt ›

info@limhamnsgt.se


Kontor
076 1012290

Anläggare
076 1013270

Ring oss >

​​​En vacker trädgård för ditt hem eller arbetsmiljö är bara ett telefonsamtal bort.

Ring till oss idag!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.