Dränering i Malmö

​​Att dränera innebär att man leder bort vatten från ett område, oftast ett område som är nära ett fuktkänsligt objekt som till exempel en lokal eller ett hus. Det är mycket man ska tänka på när man utför dränering i Malmö. Vilken typ av jord det är, om det finns hinder på området samt hur tillgängligt det är påverkar både tiden det tar att göra arbetet och priset för det. Eftersom dränering i Malmö görs på olika sätt beroende på hur situationen ser ut är det alltid bäst att kontrollera marken och fastigheten först för att vi ska kunna ge ett realistiskt pris. Du kan alltid kontakta oss genom telefon eller via mejl så hjälper vi dig hitta en prisvärd lösning.

Dränering: Kunder i Limhamn & Malmö

Vi på Limhamns Gräv & Trädgårdsarbete utför mer än bara dränering i Malmö. Hos oss hittar du allt du behöver för att fixa till ditt hem för att få det precis så som du alltid har drömt om. Vi kan utföra markanläggningar, dräneringar och vackra stenläggningar samt trädgårdsanläggningar. Dessutom utför vi även arbeten inom mur och betong samt fasadputs. För att veta mer om vilka tjänster vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig i Malmö får du gärna kontakta oss. Har du vägarna förbi Vintrie kan du alltid göra ett besök.​

​Bokning & frågor:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress ›

Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning AB
Almviksvägen 29
218 45 Vintrie

​​Kontakt ›

info@limhamnsgt.se


Kontor
076 1012290

Anläggare
076 1013270

Ring oss >

​​​En vacker trädgård för ditt hem eller arbetsmiljö är bara ett telefonsamtal bort.

Ring till oss idag!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.