Fasadputs Malmö

​​När huset kräver fasadputs. Ett hem och ett hus skall skydda familjen och hålla dem säkra och trygga. Därför är det väldigt viktigt att underhålla och sköta om hemmet. 

När det gäller fasadputs tar vi hand om ditt hus som om det vore vårt eget och erbjuder dig de allra bästa lösningarna inte bara för huset utan även för trädgården. 

Professionell fasadputs i Malmö

Vi vet hur viktigt det är med professionellt utfört fasadputsarbete, så låt oss som kan ta hand om detta och du kan lägga mer tid och energi på familjen istället. Anlita oss i Malmö och få ett vackrare hem genom ny fasadputs.

Fasadrenovering och putsning

En fasadrenovering är inget litet projekt, det gäller att innan utförande analysera och bedöma konditionen på fasaden, bestämma metod, material som till exempel grunding, grovputs och ytputs/färg och utförande i samråd med ägaren. När det kommer till fasadputs och renovering vet vi vad som krävs ekonomiskt samt vad som är effektivt. Vi anser att det bara är det bästa som är gott nog åt våra kunder i Malmö. 

Fokus på kundservice

Vi erbjuder våra kunder service, väldigt god kvalité, noggrannhet och respekt. Förutom fasadputs kan vi även hjälpa dig med andra tjänster som stenläggning, dränering, schakt med mera i Malmö. Ta gärna kontakt med oss via formuläret nedan så kan vi berätta mer.

​Bokning & frågor:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress ›

Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning AB
Almviksvägen 29
218 45 Vintrie

​​Kontakt ›

info@limhamnsgt.se


Kontor
076 1012290

Anläggare
076 1013270

Ring oss >

​​​En vacker trädgård för ditt hem eller arbetsmiljö är bara ett telefonsamtal bort.

Ring till oss idag!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.