​Snöröjning i Malmö

Få hjälp med snöröjning i Malmö

Vintern i Sverige kan antingen vara en mardröm eller en skänk från ovan. Med hjälp av Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning AB kommer du vara garanterad en snöfri igång utanför ditt hus eller fastighet. Med start i oktober hjälper vi med snöröjning i Malmö och fortsätter hela vintern ut. Vi vet att det är många som varken har tid eller tålamod att hantera sin snöröjning i Malmö. Därför erbjuder vi dig en rimlig och enkel lösning: vi sköter allt!​

Det lilla extra i vinter

Vi ser alltid till att hantera mer än bara jobbet. Vi har mångårig

erfarenhet av snöröjning i Malmö och vi ser till att öka både trafiksäkerheten och framkomligheten för alla våra kunder. Det är ett intensivt arbete men vårt fokus har alltid varit att kunna erbjuda en god och behändig service året runt. När vår säsong för snöröjning i Malmö drar igång i oktober kommer vi vara redo vid telefonen för att kunna hjälpa dig. Kontakta oss för att få en offert baserad på dina behov. 

Vi älskar vintern lika mycket som du men ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Luta dig därför tillbaka och låt oss sköta din snöröjning i år, det är du värd!

Adress ›

Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning AB
Almviksvägen 29
218 45 Vintrie

​​Kontakt ›

info@limhamnsgt.se


Kontor
076 1012290

Anläggare
076 1013270

Ring oss >

​​​En vacker trädgård för ditt hem eller arbetsmiljö är bara ett telefonsamtal bort.

Ring till oss idag!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.