Stenläggning Malmö

Är du i behov av stenläggning har du kommit helt rätt. Vi på Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning utför stenläggning i Malmö på ett korrekt och prisvärt sätt. Genom stenläggning ger du inte bara trädgården ett snyggare och lyxigare utseende, du höjer även intrycket på hela fastigheten. Genom att lägga sten runt huset blir det lättare att gå samt att ställa möbler som bord och stolar på rätt plats. Hos oss hittar du alla möjliga typer av sten för stenläggning. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar till just ditt hus. Stenläggningen blir en investering som ökar husets värde, se till att allt blir gjort på ett korrekt och prisvärt sätt redan från början.

Stenläggning: Kunder i Limhamn & Malmö

Vi erbjuder mer än bara stenläggning till våra kunder i Malmö. ​Vi på Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning kan mer än bara stenläggning. Vi utför även tjänster som markanläggning, dränering, schakt och gräv för septitank. Dessutom kan vi utföra fasadputs, byggnation av uterum, trädäck eller staket och så vidare. Allt du behöver för att fixa till hemmet och trädgården hittar du hos oss. Kontakta oss idag så att vi kan hjälpa dig fixa till ditt hus till ett riktigt drömhus. Vi finns på telefon eller via mejl.

​Bokning & frågor:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress ›

Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning AB
Almviksvägen 29
218 45 Vintrie

​​Kontakt ›

info@limhamnsgt.se


Kontor
076 1012290

Anläggare
076 1013270

Ring oss >

​​​En vacker trädgård för ditt hem eller arbetsmiljö är bara ett telefonsamtal bort.

Ring till oss idag!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.