​Trädgårdsanläggning i Malmö

Om du behöver hjälp med trädgårdsanläggning i Malmö, så har vi på Limhamns Gräv och Trädgårdsanläggning de kunskaper och kvaliteter som krävs för att du ska få en vacker och välritad trädgård att njuta av. Vi kan stå till tjänst hela vägen, från idé till slutresultat. 

Våra trädgårdsanläggare har stor erfarenhet inom området, och vi gör allt för att du som kund ska få bästa service. Det behöver inte vara svårt att skapa en trädgårdsanläggning i Malmö, allt du behöver göra är att komma med ett förslag. Vi har många användbara tjänster och kompetent personal.

Noggrann & effektiv

Hos oss får du snabb hjälp av våra noggrant utvalda underleverantörer när du behöver en trädgårdsanläggning i Malmö utförd. Vi försöker vara så effektiva som möjligt för att tillgodose kundernas behov, och ändå leverera ett resultat av hög kvalitet. Vi på Limhamns Gräv och Trädgårdsanläggning står till förfogande för alla kunder, oavsett om det rör sig om en mindre villaträdgård, eller en trädgård för ett företag. Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av en professionell trädgårdsanläggning i Malmö. Det är trevligt att ha en väl anlagd trädgård utanför lokalerna, som alla kan njuta av.

​Bokning & frågor:

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress ›

Limhamns Gräv & Trädgårdsanläggning AB
Almviksvägen 29
218 45 Vintrie

​​Kontakt ›

info@limhamnsgt.se


Kontor
076 1012290

Anläggare
076 1013270

Ring oss >

​​​En vacker trädgård för ditt hem eller arbetsmiljö är bara ett telefonsamtal bort.

Ring till oss idag!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.